Oferta weselna
  • Cena od 180,00 zł/osobę powyżej 3 roku życia.
  • Dzieci do lat 3 gratis, bez oddzielnego miejsca przy stole.
  • Napoje alkoholowe, bezalkoholowe płatne dodatkowo wg indywidualnych ustaleń, lub w gestii zamawiającego.
  • W cenie każdego menu zawarta jest dekoracja stołów oraz podstawowe aranżacje kwiatowe w obiekcie.
  • Proponujemy usługi profesjonalnych barmanów do obsługi drink-baru.
  • Organizujemy przyjęcia dla dowolnej liczby osób zgodnie z indywidualnymi ustaleniami. Do 100 osób przyjęcia w obiekcie, powyżej 100 Gości konieczne jest wynajęcie dużej hali namiotowej z pełną galą. Możemy pośredniczyć w wynajęciu lub pozostawić to w gestii Klienta.
  • Oddajemy do dyspozycji miejsca noclegowe dla 22 osób w pokojach dwu- i trzy- osobowych.
  • Na życzenie proponujemy pomoc w zorganizowaniu transportu, orkiestry lub DJ-a i wszelkich innych usług dodatkowych.
  • Alternatywnie istnieje możliwość zorganizowania własnego cateringu.

~ PRZYKŁĄDOWE MENU WESELNE ~

Komponowanie menu w następującej konfiguracji:

  • 6 rodzajów przystawek zimnych
  • 2 rodzaje sałatek
  • 4 dania gorące - /zupa na wejście, dwa główne dania w czasie trwania imprezy + danie końcowe/. Możliwość podania w formie bufetu.
  • lody, zestaw ciast
  • owoce sezonowe
  • kawa, herbata bez ograniczeń

ZIMNE PRZYSTAWKI NA PÓŁMISKACH - 6 do wyboru:

  • Zawijas "kozacki" z boczku
  • Galantyna z kurczaka
  • Schab ze śliwką
  • Schab po warszawsku
  • Szynka faszerowana z brokułami
  • Pstrąg smażony w szuwarach "galareta"
  • Panga w ananasach i papryce
  • Ozorki w galarecie
  • Śledź solony / kaszubski
  • Zestaw świeżych warzyw
  • Deska serów
  • Ryba po grecku
  • Deska ryb wędzonych
  • Karp po żydowsku
  • Zawijas drobiowy faszerowany warzywami
  • Pieczeń szlachecka z łopatki wieprzowej
  • Filet z indyka pieczony w curry
  • Indyk w maladze
  • Pieczarka faszerowana (farsz mięsny na ostro)
  • Jaja faszerowane
  • Roladki z szynki nadziane ostrym farszem w galarecie
  • Mintaj w galarecie
  • Półmisek mięs pieczystych (karkówka, schab, indyk, boczek)
  • Rolady drobiowe w dwóch smakach "na słodko - pikantne"
  • Bukiet wędlin ( kabanosy, szynka gotowana, polędwica, boczek, baleron, krakowska, salami.)
  • Tatar wołowy
  • Zawijas z łososia wędzonego.

SAŁATKI - 2 do wyboru:

  • Sałatka meksykańska z wieprzowiną i ryżem
  • Sałatka z kurczakiem wędzonym
  • Sałatka włoska z mozarellą
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Sałatka Hawajska z ananasem
  • Sałatka jarzynowa
  • Pomidory faszerowane
  • Sałatka niemiecka z fasolą czerwoną
  • Sałatka z brokułami

ZUPY - 1 do wyboru

  • Bulion z makaronem
  • Flaki wołowe
  • Zupa węgierska
  • Krem brokułowy
  • Krem pieczarkowy

DANIA GŁÓWNE - 2 wyboru

  • Kurczak po cygańsku
  • Kotlet schabowy
  • Schab pieczony
  • Indyk z żurawiną
  • Schab faszerowany z pieczarkami
  • Szynka faszerowana
  • Szynka płonąca w całości
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Karkówka z grilla z sosami /chrzanowy, pieczeniowy/

DANIA KOŃCOWE  - 1 do wyboru

  • Żur z białą kiełbasą
  • Barszcz z pasztecikiem lub krokietami / mięsne, grzybowe lub z kapustą/

DESER
Puchar lodowy - lodowy mix z dodatkami, podawany np. godzinę po pierwszym daniu głównym
Ciasta domowej gospodyni: sernik, szarlotka, ciasto orzechowe, rafaello, babeczki owocowe, babeczki budyniowe, mix z galaretką.
Owoce : sezonowe m.in. winogrona jasne i ciemne, banany, ananasy, mandarynki, brzoskwinie, nektarynki, jabłka, gruszki, truskawki itp.

Napoje alkoholowe, napoje bezalkoholowe płatne dodatkowo wg indywidualnych ustaleń, lub
w gestii zamawiającego.

Na specjalne życzenie proponujemy profesjonalnych barmanów do obsługi drink-baru.

W cenie każdego menu zawarta jest dekoracja stołów oraz podstawowe aranżacje kwiatowe w obiekcie.

 
















05-510 Chyliczki, ul. Wschodnia 1 tel.: (0 22) 756 75 34; www.felberg.pl; email: CEF@felberg.pl

© Copyright 2009 Grupa Felberg